Faciliteter

Blokhus Hostel/Vandrerhjem ligger kun 2 km fra Nordjyllands bedste badestrand. Vandrerhjemmet ligger i idylliske omgivelser tæt ved skov og by og alligevel lige trukket væk fra befærdede veje. Vi ligger i kort afstand til  Fårup Sommerland. Hune og Blokhus har en masse forskellige butikker, restauranter m.m. og byder på et væld af aktiviteter, koncerter m.m. hele året rundt.

Blokhus har et fantastisk udvalg af butikker.
Vi har mange glade og gæster, der gerne kommer tilbage år efter år. Vi tilbyder en billig overnatning i et skønt område.

Der er overnatningsmuligheder for enhver smag og økonomi. Vi tilbyder selvbetjeningsløsninger for dem, der måtte ønske det, da vi har et fælleskøkken med plads til flere familier, som selv kan lave mad m.m.

Vi har boldbane, petanquebane og terrasser med mulighed for grill og der er en masse plads udenfor med grønne arealer m.m.

Reception/kontor

Vibeke er næsten altid på vandrerhjemmet og hvis hun ikke lige er at finde, så er hun på telefonen +45 23 61 31 93.

Vibekes søster, Charlotte, tager sig af kontorarbejdet, bookinger, mails m.m.

 

Gæstekøkken

Vores gæstekøkken – som i øvrigt også har en hyggelig gårdhave – kan benyttes af vores gæster. Køkkenet har køleskab, fryser, kombi-ovn, komfur, pander, gryder og service.

Opholdsrum

Vi tilbyder vores gæster flere opholdsmuligheder. I den hyggelige opholdsstue finder I bløde møbler, TV og flere brætspil. Vi har også en spisestue med udgang til to dejlige terrasser med borde, bænke og grill.

Wi-Fi

På Blokhus Hostel har vi trådløst internet, der er gratis for alle vore gæster.

Vask

På Blokhus Hostel er det muligt mod betaling at vaske og tørre tøj, da vi har vaskemaskine og tørretumbler. Der udleveres nøgle på kontoret.

Parkering

På Blokhus Hostel er parkering gratis for alle vores gæster. Vi har også overdækket cykelparkering.

Nøgler

Alle vores gæster får udleveret egen nøgle, så man kan gå og komme, som man vil.

Rygepolitik

Det er forbudt at ryge indendørs på Blokhus Hostel. Vi henviser til de udendørs faciliteter.

Seværdigheder i området

Blokhus strand

2 km fra Blokhus-Hune Vandrerhjem ligger Nordjyllands bedste badestrand med kilometervis af klitter og bred, hvid sand ved Vesterhavet.

Skulpturparken Blokhus

Få hundrede meter fra vandrerhjemmet ligger Danmarks smukkeste og måske største skulpturpark fyldt med fantastiske skulpturer i sand, sten, træ m.m.Der er nye temaer hvert år.
I november og december er der “Magisk Jul”, som er Danmarks største og flotteste lysshow og absolut et besøg værd.

Fårup Sommerland

Kun 3 km fra vandrerhjemmet ligger en af Nordjyllands største turistattraktioner: Fårup Sommerland. Forlystelsesparken har noget for alle, og byder bl.a. på karruseller og rutsjebaner i alle afskygninger, vandland og store legepladser.

Golf

Mindre end 3 km fra Blokhus Hostel ligger Blokhus Golfklub, der byder på en fantastisk 18 hullers-bane med nogle af Danmarks bedste greens. Der er også en Pay & Play-bane, Par 3-bane og cafeteria med udendørs overdækket terrasse.

Blokhus Torv

På Blokhus Torv bliver der hen over sommeren afholdt forskellige arrangementer og koncerter. I byen ligger desuden et fint udvalg af butikker, ishuse og restauranter.

Gateway Blokhus med bl.a. mountainbikerute

Er indgangsportalen til masser af naturoplevelser som vandreture, løbeture på fitnessruten, hygge omkring bål på bålpladserne, der er også opstillet grill ligesom der findes en naturbageovn.
Mountainbikeruten er 10 km lang og kan køres af alle.

Cykeludlejning

Mindre end 100 m fra Blokhus Hostel ligger hele to cykeludlejninger, hvor I kan leje cykler til at opleve både strand og skov i området.

Stort stisystem

Lige ved Blokhus Hostel passerer en del af et større stisystem, som kan lede én rundt i de naturskønne omgivelser.
Sti 100 er en mountainbike- og gårute, som starter i skoven bag ved vandrerhjemmet. Den er 47 km lang og forbinder Blokhus med Løkken via skov og strand.

Anne Justs Have

Kun 500 m fra Blokhus Hostel ligger Haven i Hune, bedst kendt som Anne Justs Have.

Blokhus Fiskepark

En kort køretur fra Blokhus Hostel finder I en dejlig fiskepark på 10 ha., 7 søer og en fabelagtig natur.